دوربین مدار بسته تحت شبکه یا همان IP CCTV دستگاهی الکترونیکی است که برای دریافت تصاویر و تبدیل آنها به اطلاعات دیجیتال از آن استفاده میشود. این کار در دوربینهای مداربسته شبکه به وسیله حسگر الکترونیکی دوربین یا Imaging Sensor صورت میگیرد. این حسگر یکی از انواع CCD یا CMOS میباشد. دوربین های شبکه را میتوان نسل جدید دوربین های مدار بسته دانست. استفاده از این دوربینها هر روزه در حال افزایش است و رفته رفته جای دوربینهای نسل قبلی خود یا همان دوربین مداربسته آنالوگ را میگیرند. در ادامه به بررسی عمیق تر این نوع دوربین مداربسته در ۷۲۴نت خواهیم پرداخت.
همانطور که گفتیم دوربین مداربسته شبکه با ویژگیهایی که دارد، جای خود را در بازار پیدا کرده و به مرور در حال از بین بردن نسلهای قبلی میباشد. حال قصد داریم این ویژگیها را بررسی کنیم.
دوربین های مداربسته شبکه را میتوان نوعی کامپیوتر کوچک به حساب آورد. این دوربین ها پس از دریافت اطلاعات تصاویر از حسگر، آنها را به اطلاعات دیجیتال تبدیل کرده و مطابق پروتکلهای شبکه TCP/IP به شبکه میفرستند. وجود قسمتهای تبدیل کننده در این دوربینها باعث افزایش پیچیدگی و هزینههای آنها شده است. هر شرکت تولیدکننده سیستمهای مداربسته شبکه، از پروتکل مختص به خود برای دوربینهای تولیدشده استفاده میکند. این کار باعث میشود شما در یک سیستم مداربسته شبکه نتوانید از چند دوربین متفاوت برای یک سیستم یکپارچه استفاده کنید. تنها راه استفاده از دوربینها به این صورت تطابق آنها با پروتکل Onvif میباشد.
دوربین های شبکه از دو طریق تغذیه میشوند. تغذیه از طریق منبع تغذیه یا آداپتور تغذیه از طریق کابل شبکه یا به صورت POE. درصورت تغذیه POE شما دیگر نیازی به نصب آداپتور در کنار دوربین نخواهید داشت و تمامی هزینه و پیچیدگیهای کابل کشی تغذیه حذف میشود. البته باید توجه داشت که تمامی سوئیچهای مورد استفاده در زیرساخت شبکه باید از نوع POE استفاده شوند که معمولا به مراتب از کابل کشی پر هزینه ترند.
از دیگر قابلیتهای بسیار مهم دوربینهای مداربسته شبکه دسترسی به نرم افزارهای پیشرفته شبکه میباشد. این نرم افزارها میتوانند قابلیتهای بیشماری را برای کاربر ایجاد کنند و بسیاری از نیازهای امنیتی و نظارتی مشتریان را به صورت کامل برآورده کنند.
نصب دوربین مدار بسته شبکه تفاوتهای زیادی با دوربین های آنالوگ دارد و نیاز به درگیر شدن با پیچیدگیهای شبکه های رایانهای دارد. با این حال به علت انعطاف پذیری زیاد این سیستم در بسیاری موارد از سیستم مداربسته تحت شبکه استفاده میشود.
در این مطلب قصد داشتیم تا شما را با دوربین مدار بسته تحت شبکه و ویژگی های آن بیشتر آشنا کنیم. اکنون اگر میخواهید با این فناوری امنیت منزل یا محیط کار خود را بالا ببرید، برای نصب دوربین در کرج و استان البرز و همچنین گرفتن مشاوره رایگان با ما تماس بگیرید.
پاسخ دهید