اکثر دوربینهای امنیتی با قابلیت دید در شب روانه بازار میشوند، که به آنها اجازه میدهد تا هر چه بهتر همه چیز را ببینند و در تاریکی و یا شبها نیز امنیت را افزایش دهند. با توجه به این توضیحات این سوال پیش میآید که دوربین های دید در شب چگونه کار میکنند؟ برای پاسخ به این سوال و آشنایی بیشتر با این دوربینها در این مطلب همراه ۷۲۴نت باشید.
همانطور که میدانید بسیاری از دوربینهای امنیتی شامل تکنولوژی دید در شب است که اجازه میدهد دوربین حتی زمانی که محیط تاریک است فیلمبرداری کند. دید دوربین های دید درشب، منطقهای در نور است که با چشم غیر مسلح دیده نمیشود.
چندین نوع دید در شب وجود دارد، شایعترین نوع که در اکثر دوربینهای امنیتی استفاده میشود، مادون قرمز (IR) است که به نور مادون قرمز وابسته است.
اگر تا به حال به جلوی دوربین امنیتی نگاه کرده باشید، احتمالا متوجه شدهاید که اطراف آن را تعدادی لامپهای LED کوچک پوشش داده است. این نور IR است و هنگامی که محیط تاریک میشود، این چراغها روشن میشوند و به عنوان یک نوع سیل نور عمل میکنند و میدان دید دوربین با نور مادون قرمز را خنثی میکنند.
چیزی که مهم است این است که، نور مادون قرمز به طور کلی با چشم غیر مسلح دیده نمیشود. بنابراین، به نظر نمیرسد که یک نور روشن، منطقه را پوشش میدهد، اما در واقع این طور نیست، فقط چشمان شما نمیتواند آن را ببیند.
علاوه بر این، فیلمهای دیداری از دوربینهای امنیتی همیشه سیاه و سفید به نظر میرسد، زیرا چشم انسان می تواند تفاوت بین سیاه و سفید را بهتر از رنگهای دیگر مثل قرمز و آبی تشخیص دهد به همین دلیل، اکثر دوربینهای دید در شب به یک فیلتر تک رنگ تبدیل میشوند تا تصویر را برای ما آسانتر کند.
اکثر دوربین های دید در شب ، از جمله Nest Cam، قابلیت IR را نیز دارند. یعنی به طور خودکار نور روز را تشخیص میدهد و فیلتر را برای جلوگیری از نور IR به منظور حفظ رنگ در طول روز اعمال میکند. هنگامی که شب میرسد، فیلتر به طور خودکار برداشته میشود.
همچنین نوع دیگری از دید در شب وجود دارد که اغلب در عینکهای دید در شب به چشم میخورد و حاوی چیزی به نام “لوله های تقویت کننده” است. در اصطلاح، شامل استفاده از حسگر دوربین بسیار حساس میشود که شدت نور را افزایش میدهد.
همه رنگهای نور که به لنز وارد میشوند پس از عبور از صفحه فسفر به یک سایه سبز تبدیل میشوند که این امر نشان میدهد که ظاهری ظریف که احتمالا آشنا با چشم انسان است بسیار بیشتر از سایر رنگها حساس به سبز است.
در شرایط پیشرفتهتر، نور موجود در لنزهای دید در شب (شامل فوتونها) به الکترون تبدیل میشود و نور را به یک سیگنال الکترونیکی تبدیل میکند. پس از آن الکترونها با استفاده از یک فوتو مولتیپلیر ضرب میشوند و سپس از طریق یک صفحه فسفر عبور میکنند که باعث میشود نورهایی که منجر به یک تصویر درخشان میشوند را منتشر کند.
یک دوربین معمولی میتواند کاری مشابه انجامدهد. به یک اتاق تاریک در خانه خود بروید (یا در شب به بیرون بروید) و با استفاده از یک دوربین، عکسبرداری طولانی مدت داشته باشید (در صورتی که قادر به گرفتن عکسهای با طول مدت تماس باشد). تصویر در نتیجه بسیار روشن تر از آنچه که در واقع مشاهده میکنید خواهد بود، از آنجا که دوربین تمام نور موجود را در اختیار دارد و آن را تقویت میکند. اگر نور مطلقا وجود نداشته باشد، دوربین قادر به گرفتن چیزی نیست.
با این حال، این نوع دید شبانه معمولا در عینک های دید در شب مشاهده میشود و اکثر دوربین های امنیتی که قابلیتهای دید در شب را دارند، بر روی نور IR تأکید دارند که برای اجرای آنها بسیار ارزان تر است و به طور کلی کیفیت تصویر بهتری را به شما میدهد.
امیدواریم این مطلب مورد توجه شما کاربران گرامی قرار گرفته باشد. در صورت نیاز به نصب دوربین مداربسته به ویژه نصب دوربین در کرج با ما تماس بگیرید:
پاسخ دهید